Ndihma psikologjike

Kjo hapësirë do të ofrojë suport psikologjik në distancë për të gjithë ata që kanë kaluar COVID-19 dhe janë në fazat e rikuperimit. Vini re se në këtë hapësirë do të merrni vetëm këshillim psikologjik por në rast se keni shqetësime fizike, atëherë duhet ti drejtoheni mjekut të familjes.

Për të ofruar një eksperiencë më të mirë këshillimi psikologjik, do të zhvillojmë seanca këshillimi online, ku ju mund të drejtoni pyetje dhe të merrni përgjigje direkt nga psikologët tanë.

Nëse keni nevojë për këshillim psikologjik direkt individual, ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm. Do tju kthejmë përgjigje brenda 24 orëve.
  Shënim: “Ky publikim, është mundësuar me mbështetjen financiare të AMSHC-së. Përmbajtja e tij është përgjegjësi e autorit, opinioni i shprehur në të nuk është domosdoshmërisht opinion i AMSHC-së”.
  Share this...
  Share on Facebook
  Facebook
  Tweet about this on Twitter
  Twitter
  © 2022 Qendra Memento. Të gjitha të drejtat të rezervuara
  Termat e Përdorimit Kontakt