Dua të ndihmoj si vullnetar

Nëse dëshiron të japësh kontributin tënd duke ndihmuar të njohur e të panjohur në përballimin e post-COVID , atëherë plotësoni formularin e mëposhtëm dhe ne do t’ju kontaktojmë nëse kemi nevojë të përdorim ndihmën tuaj.  Shënim: “Ky publikim, është mundësuar me mbështetjen financiare të AMSHC-së. Përmbajtja e tij është përgjegjësi e autorit, opinioni i shprehur në të nuk është domosdoshmërisht opinion i AMSHC-së”.
  Share this...
  Share on Facebook
  Facebook
  Tweet about this on Twitter
  Twitter
  © 2022 Qendra Memento. Të gjitha të drejtat të rezervuara
  Termat e Përdorimit Kontakt