Mbështetje në
rikuperimin tuaj
pas COVID-19
Ndërsa jeni duke u rikuperuar nga COVID-19, mund të jeni ende nën ndikimin e efekteve që virusi ka lënë në trupin dhe mendjen tuaj.
Këto efekte zbehen e zhduken me kalimin e kohës, por disa mund të zgjasin më shumë se të tjerët, ndaj ka gjëra që mund të bëni për të ndihmuar veten dhe të tjerët.
Gjatë rimëkëmbjes tuaj pas kalimit të COVID-19 ju duhet të kuptoni se çfarë ka ndodhur dhe çfarë mund të prisni si pjesë e rikuperimit tuaj.
Si të mbrohemi nga Covid-19
Mëso më shumë
Kërkoj ndihmë psikologjike
Mëso më shumë
Dua të ndihmoj si vullnetar
Mëso më shumë
Si të mbështesni familjen dhe miqtë tuaj
Mbështetja e një anëtari të familjes, të afërmit ose mikut tuaj pas kalimit të COVID-19 mund të jetë sfiduese.
Ju mund të ofroni ndihmë emocionale dhe fizike, përveç të gjitha përgjegjësive tuaja të tjera.
Kjo mund të jetë një periudhë shumë stresuese për ju ndaj shpresojmë që informacioni brenda kësaj faqeje do t'ju japë mbështetje gjatë rikuperimit të tyre.
Mëso më shumë
Ende i ndjeni efektet post-COVID?
Ja se si mund të menaxhoni disa nga efektet e shumta post-COVID që mund të ndjeni ende pas kalimit të virusit.
Financuar nga
Agjencia për Mbështetjen
e Shoqërisë Civile
Një projekt nga
Qendra Memento
© 2022 Qendra Memento. Të gjitha të drejtat të rezervuara
Termat e Përdorimit Kontakt